@2017 Lakiasiaintoimisto Lexlan Oy

  • Facebook Social Icon
  • Vkontakte Social Icon

Hintatietoja

Hinnasto

Palkkiomme pohjautuu lähtökohtaisesti toimeksiannon suorittamiseen käytettyyn työaikaan ja sen mukaisiin lakimiesten tuntiveloituksiin.

 

Pienin veloitettava aikayksikkö asianajotoimenpiteestä on 15 minuuttia. Viranomaisten perimät maksut ja muut kulut laskutamme erikseen. Toimistomme tuntiveloitus toimenpiteistä on 170 – 250 euroa.

 

Mahdollista korkeampaa tuntiveloitusta käytämme, kun toimeksianto on tavanomaista vastuullisempi ja perustuu erityisasiantuntemukselle tai se hoidetaan erittäin kiireellisesti, vieraalla kielellä tai virka-ajan ulkopuolella. Ilmoitamme asiakkaalle tuntiveloitushinnan toimeksiannon alkaessa kartoitettuamme toimeksiannon luonteen ja laajuuden.

 

Toimeksiannon kartoittamista koskeva alkuneuvottelu on maksuton.

Kaikki annetut hintatiedot ja mahdolliset hinta-arviot ovat aina arvonlisäverottomia.

 

Laskutusvaiheessa hintaan lisätään voimassa olevan verokannan mukainen arvonlisävero.

Oikeusturvavakuutus

Selvitämme mahdollisuuden kattaa toimeksiannosta aiheutuvat kulut asiakkaan mahdollisesta oikeusturvavakuutuksesta. Omavastuu vakuutuksen oikeusturvassa on yleensä 15 %, jonka laskutamme asiakkaalta.

Oikeusapu

Usein pieni- ja keskituloisilla on mahdollisuus saada oikeudellisen asiansa hoitamiseen oikeusapua kokonaan maksutta tai vaihtoehtoisesti tulojen mukaan määräytyvää omavastuuosuutta vastaan.

 

Oikeusapua voi saada myös oikeusturvavakuutuksen omavastuuosuuteen. Oikeusapuun oikeutettuna voit itse valita asiaasi hoitavan lakimiehen ja valtio huolehtii aiheutuneista kuluista oikeusapupäätöksen mukaisesti.

 

Selvitämme puolestasi oikeusavun mahdollisuuden ja haemme tarvittaessa oikeusapupäätöksen puolestasi.