Toimistomme tarjoaa yksityisasiakkailleen laajoja ja asiantuntevia asianajo- ja neuvontapalveluja niin jokapäiväistä elämää koskevien yllättävien tilanteiden kuin monimutkaisempienkin pulmien ratkaisemiseksi. Riippumatta siitä, onko asianne paikallinen tai kansainvälinen annamme mielellämme oikeudellista neuvontaa.

Ongelman tullessa eteen, toimi seuraavasti:

  • Jos tarvitse ensiapua kysymykseesi, voit soittaa lakipuhelimeen numerossa 0600-15002
  • Mikäli haluat jättää toimeksiannon, soita numeroon 040 486 5262 ja kysy lisätietoja (ei anneta neuvontaa, ainostaan toimeksiantotiedustelut)
  • Ellet tavoita meitä, jätä viesti yhteydenottolomakkeella

Kustannukset, jos haluan käyttää Lexlanin palveluja

Suomessa suuri osa ihmisistä on tulojensa ja varallisuutensa perusteella oikeutettuja oikeusapuun, mikä tarkoittaa sitä, että asian hoidosta aiheutuvat omat oikeudenkäyntikulut maksetaan joko kokonaan taikka osittain valtion varoista. Tuomioistuimissa käsiteltävissä asioissa oikeusapua voi saada myös yksityisen lakimiehen käytöstä aiheutuviin kuluihin. Taloudelliset edellytykset oikeusavun saamiseen ovat samat, kuin oikeusaputoimistojen hoitamissa asioissa.

Moniin vakuutuksiin, esimerkiksi kotivakuutuksiin, sisältyy oikeusturvavakuutus, josta voi saada korvausta oikeudenkäyntikuluihin. Vakuutushakemus on syytä tehdä toimeksiannon alussa, jotta sen soveltuvuus voidaan varmistaa.

Oikeusavun ja oikeusturvavakuutusedun hakeminen voidaan tehdä toimistomme avustuksella. Lisätietoa meidän hinnastostamme.